1. Anasayfa
  2. Mobil
Trendlerdeki Yazı

2021 En İyi Mobil Oyunlar

2021 En İyi Mobil Oyunlar
2021 en iyi mobil oyunlar
0

2020 senesinin sonlarına doğru gelirken, 2021 listesinin en iyileri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bizler de bu liste içerisinde yer alan oyunları tanıtmak amacıyla, 2021 en iyi mobil oyunlar yazımızı sizler için oluşturduk. Yazımız Google Play Store baz alınarak hazırlanmıştır. Play Store’da bulunan en yüksek puanlı mobil oyunları sizler için derledik.

Mobil oyunlar denildiğinde akla gelen ilk isim olan Pub-G ve benzeri pek çok oyun, 2020 yılı boyunca bizlere eşlik etti. Telefonlarımızdan oynadığımız oyunlar sayesinde, günlerimiz daha eğlenceli ve daha güzel geçmekte. 2021 en iyi mobil oyunlar listemizi oluştururken de aklımızın bir köşesinde hep eğlence düzeyini artıracak oyunları listelemek vardı. Sizler için sıralayacağımız bu oyun listeleri sayesinde, sizler de aldığınız keyif miktarını artırabilirsiniz.

2020 Yılının En İyi Mobil Oyunları Nelerdi?

2020 yılı hepimizin için oldukça zor süreçleri içinde barındıran ve bizlere alışılmamışı yaşatan bir yıldı. Umarız 2021 yılında daha sağlıklı koşullarda, daha güzel hayatlarımız olur ve daha güzel oyunları deneyimleyebiliriz. 2021 en iyi mobil oyunlar için, 2020 yılı sonu Google Play Store baz alınarak oluşturulan listemiz, birbirinden harika oyunları içerisinde barındırıyor.

Popüler ve Ücretsiz En İyi Mobil Oyunlar

Sıralama ve tür şeklinde listemiz sizler ile;

  1. Basketbol Arene (Online),
  2. DOP 2: Delete One Part (Bulmaca),
  3. Among Us (Aksiyon),
  4. PUB MOBILE (Online Aksiyon),
  5. Sniper 3D Assassin (Nişancı),
  6. Hill Climb Racing (Yarış),
  7. Dr. Driving (Yarış),
  8. FPS Komando Gizli Görev (Macera Oyunu),
  9. Dark Ridlle: Classic (Macera Oyunu),
  10. League of Legends: Wild Rift (Strateji Online),

2021 en iyi mobil oyunlar için, sizlere 2020 yılının enlerini derledik. Listemizde yer alan pek çok oyun, tahmini olarak 2021 yılı içinde de en iyi oyunlar arasında mobilde yer alacaktır. Oyun Post adresini takip ederek, daha fazla mobil oyun ve onlar ile ilgili bilgi edinmeniz mümkün.

Bu oyunları tamamen kasmadan oynatacak telefonlar arıyorsanız “tıklayarak” en iyi mobil oyun telefonlarına bakabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
farming simulator 22