1. Anasayfa
  2. Haber

2021 Yılında Çıkacak Oyunlar ve Tarihleri | Yeni Oyunlar Seri 1

2021 Yılında Çıkacak Oyunlar ve Tarihleri | Yeni Oyunlar Seri 1
2021 yılında çıkacak oyunlar
0

İçerik Tablosu

2021 yılı herkes tarafından oldukça büyük umutlar ile beklenmekte. Özellikle sağlık açısından yaşadığımız anormal denilebilecek durumlardan dolayı, herkesin morali oldukça bozuk. 2021 yılında çıkacak oyunlar moral bozukluğuna bire bir çözüm olabilecek gibi duruyor.

Oyunların arasında, geçmişte çok sevilen ve günümüzde remake olarak piyasaya sürülecekler de bulunmakta. Remake oyunlar genellikle sevilmese bile, çıkacak bu oyunun ismini duyduktan sonra hepinizin heyecanlanacağına eminiz. Bahsettiğimiz remake ve daha fazla oyun için metnimizin sonuna kadar okumayı ihmal etmeyiniz.

Yeni Yılda Çıkacak Oyunlar Listesi ve Tarih Bilgilendirmesi

Yeni yılda bol bol keyifli vakit geçirebileceğimiz, oldukça güzel ve adlarından önceleri de kaliteyle bahsettirmeyi başarmış pek çok oyun listemizde yer alıyor. Yeni yılda karşımıza çıkacak oyunlar listesi şu şekilde;

  • Prince of Persia: The Sands of Time (Remake):

Prince of Persia zamanında hepimizi ekran başında saatlerce tutan ve hepimizi heyecanlandıran bir oyundu. Seri olarak yayımlanmış bu oyun serisi, dünya genelinde oyun severlerden büyük beğeni toplamıştı. 21 Ocak 2021 günü piyasaya sürülmesi beklenen bu remake bizleri oldukça heyecanlandırdı.

  • Far Cry 6:

2021 yılında bizlere sunulacak oyunlar listesi arasında yer alan Far Cry serisinin 6.sı olan bu oyunun, net çıkış tarihi gün ve ay olarak belirtilmedi. Yayımlanan oyun içi görüntülere bakılırsa, çok da fazla beklemeyeceğiz gibi gözüküyor. Diğer serilerden farklı bir senaryoya sahip olan bu oyunda, diktatör yönetim rejimi oldukça eleştirilerek bir hikaye oluşturulmuştur. Babası bir diktatör olan bir çocuğun, zaman içerisinde evrimleşerek, kafa yapısının nasıl yıkandığını da oyun içerisinden görebilirsiniz. Far Cry 6 oyununa buradan ulaşabilirsiniz.

  • Werewolf: The Apocalypse – Earthblood:

RPG olarak en çok merak edilen ve çıkacağı gün iple çekilen oyunlar arasında yer alan “Werewolf: The Apocalypse – Earthblood” 4 Şubat 2021 tarihinde satışta. Bir aksilik çıkmazsa 2-2.5 ay sonra elde edebileceğimiz bu oyun, yeni nesil konsollara gelecek olan yeni nesil oyunlar arasında yer alacak.

Daha keyifli oyunlar ve oyun ile ilgili tüm konuları öğrenmek için sitemiz içerisinde vakit geçirebilirsiniz. Geçirdiğiniz vaktin sonunda, sitemizden memnun olduysanız, sitemizin bildirimlerini açarak, oyun post olarak bizlerin yeni paylaşımlarını takip edebilirsiniz.